Murerstillads til tunge arbejdsopgaver

​Vi tilbyder professionelt stilladsarbejde

Skal du leje et murerstillads? Så kan vi hjælpe dig med det rette stillads. Hos Vestsjællands Stillads & Hejs ApS tilbyder vi udlejning af stilladser, herunder murerstilladser.

Vi udlejer, monterer og nedtager en bred vifte af stilladsløsninger for håndværkere, bygherrer og alle andre erhverv i blandt andet Næstved, Køge og Slagelse på Vestsjælland samt mange andre steder.

Vi er din professionelle samarbejdspartner i højden. Det betyder, at vi leverer professionelt stilladsarbejde og de bedste stilladssystemer. Vi kan levere skræddersyede løsninger til stort set alle bygge- og renoveringsprojekter.

Stilladskonstruktionen kan bære mange håndværkere

Murerstilladser er en bastant stilladstype, der er yderst velegnet til opgaver, hvor der stilles store krav til bæreevnen og selve konstruktionen af stilladset.

Et murerstillads har en særlig stærk konstruktion. Derfor kan det bære og rumme mange håndværkere på én gang. Det egner sig til store projekter og er således perfekt, hvis der er flere forskellige opgaver, der skal udføres på samme tid, og hvis der er brug for opbevaring af materialer på stilladset.

Vi tilbyder også andre stilladstyper såsom facadestilladser, arbejdsplatforme og stilladsoverdækninger. Vi kan endvidere levere professionelt hejseudstyr til både personer og materialer. Vi kan kort sagt tilbyde en stilladsløsning til næsten enhver arbejdsopgave.

Kontakt os for at bestille et murerstillads

Du er velkommen til at få mere information om vores murerstilladser og andre stilladstyper. Vi står altid klar med råd og vejledning, ligesom vi gerne sammensætter en skræddersyet aftale om stilladsarbejde. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for leje af et murerstillads.

Facebook

Følg Vestsjællands Stillads & Hejs ApS på Facebook

Hos Vestsjællands Stillads & Hejs ApS opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Deltag i konkurrencer m.m.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Finde nyttig viden om os

kontakt Vestsjællands Stillads & Hejs ApS

Få et professionelt stillads og hejsefirma ud og klare din opgave

Vestsjællands Stillads & Hejs ApS har erfaringen til at løfte din opgave, uanset omfanget. Kontakt os i dag og fortæl om dit næste projekt.

​Telefon

Rasmus Birkevang: 60 52 34 10

​​Mike Lyons: 61 18 95 34

​E-mail

Rasmus Birkevang: rb@vss-stillads.dk

​Mike Lyons: mike@vss-stillads.dk

Hanne Birkevang: bogholder@city-climber.dk

Fakturaer: faktura@city-climber.dk

adresse

Juliesmindesvej 8, 4180 Sorø

CVR: 39330458​

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt